fbpx

Enter your keyword

Εγκαταστάσεις

Οι πλήρως οργανωμένες κτηριακές εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ EUROTEAM στην καρδιά της Πάτρας, στην οδό Αγίου Ανδρέου και  Παντανάσσης 4, αποτελούν πρότυπο εκπαιδευτικών δομών και εξασφαλίζουν στους σπουδαστές μας, τις ιδανικές συνθήκες σπουδών αλλά και ευχάριστης παραμονής στο χώρο.

Το ανακαινισμένο και λειτουργικό τριώροφο κτίριο, έκτασης 1.500 τ.μ., αποτελεί τη μεγαλύτερη κτηριακή επένδυση στο χώρο της εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα και πληροί τα αυστηρά κριτήρια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα, οι σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, η βιβλιοθήκη και οι χώροι αναψυχής, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η παραμονή σπουδαστών και εκπαιδευτών στους χώρους του ΙΙΕΚ Euroteam είναι ευχάριστη και δημιουργική.

Σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, με υπευθυνότητα και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, το ΙΙΕΚ Euroteam οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία!

Οι υποδομές μας

  • Το Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε πραγματικές συνθήκες επαγγελματικής κουζίνας.
  • Το Εργαστήριο Πληροφορικής & Γραφιστικής, ενημερωμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποτελεί πρότυπο, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Με μια φράση: η τεχνολογία στο αποκορύφωμά της!
  • Τα Εργαστήρια Αισθητικής & Κομμωτικής καλύπτουν τις απαιτήσεις για πλήρη πρακτική εξάσκηση στο τομέα της Ομορφιάς, σε όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία με επώνυμους φορείς όπως WELLA, KRYOLAN, ESSIE, YELLOW ROSE και πολλούς άλλους, παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να βλέπουν το ιδανικό, αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους και να εκφράζουν το ταλέντο τους με προϊόντα επαγγελματικά, καθιερωμένα και επώνυμα.
  • Το Εργαστήριο Παιδαγωγικών, είναι ένας ευχάριστος χώρος που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προσχολικής αγωγής. Είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τις δημιουργικές κατασκευές, τα μουσικά όργανα, το κουκλοθέατρο, τα παιχνίδια, τις ζωγραφιές και τη φαντασία των σπουδαστών που θα επιλέξουν τη Βρεφονηπιοκομία.
  • Τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας & Νοσηλευτικής, με πλήρη εξοπλισμό και τα απαραίτητα αναλώσιμα. Εκεί οι σπουδαστές γνωρίζουν τον τομέα της Υγείας και ετοιμάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές για τον μελλοντικό προορισμό τους: την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.
  • Το Εργαστήριο Βοηθών Φαρμακείου – Τεχνικών Φαρμάκων, Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων, είναι ένα προσεγμένο περιβάλλον, με εξοπλισμό, με αντιδραστήρια υλικών και όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις, όπου οι σπουδαστές πειραματίζονται και δημιουργούν τη δική τους άποψη στη πράξη, στον τομέα των Χημικών εφαρμογών.
  • Το Εργαστήριο Τεχνικών Αυτοματισμών, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπου οι σπουδαστές χειρίζονται τις πρακτικές εφαρμογές της ειδικότητας και αποκτούν γνώσεις ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικών και ενεργειακών εφαρμογών. Έτσι, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με άποψη, ώστε να εξασφαλίσουν μετά τις σπουδές τους, μια σίγουρη, επαγγελματική προοπτική.

Οι Αίθουσες Διδασκαλίας είναι ειδικά σχεδιασμένες και εφοδιασμένες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα, για τη κάλυψη των διαλέξεων και των σεμιναρίων που προσφέρονται στους σπουδαστές, στο πλαίσιο της θεωρητικής τους κατάρτισης.

Στη Βιβλιοθήκη θα ανακαλύψετε τη πλούσια συλλογή τίτλων βιβλίων, ελληνικών και ξενόγλωσσων, εντύπων και επιστημονικών περιοδικών, που βοηθούν τους σπουδαστές στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους πνευματικά και ηθικά.