fbpx

Enter your keyword

Καλώς ήλθατε στο ΙΙΕΚ EUROTEAM

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας

Το ΙΙΕΚ Euroteam με αφορμή το πέρας ακόμα μιας επιτυχημένης εκπαιδευτικής χρονιάς, θέτει τους νέους στόχους του και ευελπιστεί την περαιτέρω εξέλιξη και ολοκλήρωση του πρωτοπόρου έργου που επιτελεί.

Στο πλαίσιο της καινοτόμου δράσης του επιδιώκει την ποιοτική εκπαίδευση των νέων με εγγυημένες υπηρεσίες που οδηγούν σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Παράλληλα, καλύπτει αξιόπιστα και ποιοτικά τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σπουδαστών του.

Στην ευόδωση των στόχων του συμβάλλουν το επιστημονικό συμβούλιο, το έμπειρο διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό,  με τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους που αναπτύσσουν.

Η επιλογή ειδικοτήτων που οδηγούν σε επαγγελματική αποκατάσταση και τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του, συνιστούν τον άξονα επιτυχίας του IIEK Euroteam.

Σ’αυτή του την πορεία η συμβολή των σπουδαστών, των στελεχών, των εκπαιδευτών, των φορέων και των επιχειρήσεων πρακτικής άσκησης είναι καθοριστική. Θέτουν τις βάσεις της προόδου για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το ΙΙΕΚ Euroteam αναγνωρίζει τη συνεισφορά τους και ευχαριστεί για την ειλικρινή στήριξη τους. Υπόσχεται πως θα είναι αντάξιο της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους. Το εγγυάται η ανέλιξή του σε κορυφαίο IIEK της Δυτικής Ελλάδας από το 2005.

Καλεί και αναμένει τους νέους σπουδαστές σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, εφάμιλλη των απαιτήσεων που ορίζουν τα νέα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα.

Call Now Button