Masterclass με τον Χριστόφορο Πέσκια
Masterclass με τον Χριστόφορο Πέσκια
Είναι γεγονός …
Ο καταξιωμένος Chef Χριστόφορος Πέσκιας θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Euroteam στην Πάτρα για ένα ξεχωριστό gastronomy masterclass με θέμα «Κατεψυγμένα αλιεύματα» , την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 18:30.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Chef που διαμόρφωσαν την ελληνική κουζίνα. Στο Masterclass θα συμμετέχουν δωρεάν όλοι οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά των θαλασσινών και να γνωρίσουν πρωτότυπες συνταγές με άρωμα θάλασσας. Επειδή όμως η θεωρητική γνώση συνδυάζεται και με την άσκηση, οι σπουδαστές μας μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν με τη σειρά τους ό,τι διδάχθηκαν υπό την επίβλεψη του ειδικού.
Θέλεις να είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα μάθουν δίπλα στον κορυφαίο Χριστόφορο Πέσκια;
Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου καθώς είναι περιορισμένες!
[vfb id=128]